De informele bijeenkomsten worden georganiseerd op een centraal gelegen plek in Nijmegen (Bakkerscafé, Castellastraat 29, 6512 EV Nijmegen).

Adres:

Bakkerscafé "Brood op de plank"
Castellastraat 29
6512 EV Nijmegen
Website: www.bakkerscafe.nl
Het gebouw van het Bakkerscafe ligt op het terrein waar vroeger de oude Dobbelman fabriek lag, midden in de wijk Bottendaal.

Bereikbaarheid:

Fiets:

  • Via Graafseweg > vanuit de stad net voor de brug aan de linkerkant.
  • Vanaf de St. Annastraat > Van Goorstraat, hou cafe De Kroeg aan de linkerkant, hou het park aan de linkerkant, dan op de Graafsedwarsstraat de 1e links tussen de gebouwen. Op de binnenplaats aan het eind ligt het Bakkerscafe.

Openbaar vervoer (OV):

  • Vanaf Station Nijmegen CS > Van Diemerbroeckstraat > Vondelparkje > Arend Noorduijnstraat > bij stoplicht oversteken en dan niet de Burghardt van Den Bergstraat in maar stukje langs Graafseweg richting de brug, links afbuigen > Niet de brug omhoog maar links bij de doorgang de Castellastraat inlopen.

Auto:

  • In het centrum is het moeilijk parkeren. De wijk Bottendaal is geen uitzondering. Betaald parkeren kan bijvoorbeeld op de Graafsedwarsstraat, De Ruyterstraat & Leempstraat. Zorg voor een chipknip met voldoende tegoed want de parkeerautomaten accepteren misschien geen klein geld.


Grotere kaart weergeven