Baukje de Haas

Baukje de Haas is trainer, coach en cheerleader. Met ikbenbaukje.nl ontwikkelt en geeft creatieve trainingen en coaching. En ze geeft jouw boodschap beeldkracht want als (live) tekenaar maakt ze illustraties & visualisaties.

Na haar studie SPH ging ze een jaar lang met backpack mijn wereld groter maken: India, Indonesië, Australië, Laos, Thailand, Vietnam en Myanmar. The school of travel. Daarna werkte ze een poos in de hulpverlening en het onderwijs (als o.a. trainer, coach, sociotherapeut, docent beeldend, onderwijsassistent, trainingsacteur en creatieve gastouder). Na een dertigersdilemma en toch-nog-deeltijd-die-kunstacademie doen, komen haar passies nu samen in haar creatieve solo onderneming.

Met man, twee kleine kinderen en kat woont ze in een bijna-in-het-bos-huisje in Berg en Dal tegen Nijmegen aan. Ze is dol op met haar hoofd in de wolken en gezicht in de zon, fan van natuur, verhalen verzamelen, spelen, uit koffie gaan, kunst en cultuur, de wijde wereld ontdekken, observeren, luistervinken en (daarover) tekenen en schrijven. En tussen dat alles maakt ze heel graag tijd voor jou.

Team

Ontvang de nieuwsbrief:

Open Coffee Nijmegen

Volg ons via

© 2022 by db8.nl. All rights reserved.