Skip to main content

Peter Martin

 

Peter Martin heeft een passie voor open source software en gebruikt deze om klanten vrijheid en flexibiliteit te bieden bij het beheren van hun online aanwezigheid. Met zijn technische vaardigheden en strategische inzicht heeft hij klanten geholpen om hun online doelen te bereiken. Hij is altijd op zoek naar manieren om anderen te helpen groeien en slagen in de digitale wereld, en deelt graag zijn kennis met anderen.

Sinds 2005 ondersteunt Peter met zijn bedrijf db8.nl andere bedrijven en organisaties bij het creëren van een effectieve online presentatie met geoptimaliseerde websites. In zijn werk gebruikt bij AI voor het genereren van content (teksten, foto's, etc) en optimaliseren van programma code. Hij heeft verschillende presentaties over AI gegeven: van online ChatGPT tot offline large language models, tot het genereren van foto's op een computer zonder internet met behulp van Stable Diffusion.

Naast zijn werk als ondernemer, organiseert Peter sinds 2009 "Open Coffee Nijmegen", een maandelijks netwerkevenement voor kleine lokale ondernemers en professionals. Hij is actief in de internationale Joomla CMS community. Verder organiseert hij sinds 2012 Linux Nijmegen, een maandelijkse Linux gebruikersgroep die samen komt om kennis uit te wisselen.