Op vrijdag 4 september hadden we voor het eerst sinds maart weer een echte Open Coffee Nijmegen op onze lokatie Hét Bakkerscafé "Brood op de Plank"

Vanwege de anti-corona maatregelen konden er maar maximaal 18 personen deelnemen, en moesten we allemaal zitten met maximaal 2 personen aan een tafeltje. Bij een open coffee bijeenkomst spreek je meestal meerdere personen.  Om het toch mogelijk te maken om meerdere mensen te spreken, organiseerden we een Business Speeddate. We lieten de deelnemers regelmatig een tafeltje doorschuiven zodat het toch mogelijk was om meerdere andere ondernemers te spreken.

Op vrijdag 4 september heten wij bij Open Coffee Nijmegen ondernemers welkom op onze themabijeenkomst “Business Speeddate”. Dit keer weer op onze vertrouwde locatie en rekening houdend met enkele anti-Corona maatregelen!

Wat? Open Coffee Nijmegen
Thema? Business Speeddate
Voor wie? Zzp-ers, MKB-ers, ondernemers, maximaal 18 personen! dus kom op tijd want vol=vol.
Waar? Bakkerscafé “Brood op de Plank”, Castellastraat 29, Nijmegen
Parkeren? Het is betaald parkeren rondom het Bakkerscafé. Wil je goedkoper of gratis parkeren, kijk dan eens naar mogelijkheden aan de overkant van het spoor aan de Willemsweg. In de buurt van de Aldi kun je of gratis of goedkoper parkeren. De Willemsweg ligt op 5 à 10 minuten loopafstand.
Wanneer? Vrijdag 4 september 2020
Hoe laat? Van 9:00 tot 10.30 uur

De maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van het teken Business Speeddate.

In oktober bestaat Open Coffee Nijmegen 11 jaar. Omdat er in 2009 nog geen Open Coffee in Nijmegen was, startte Peter Martin zelf met het organiseren van de maandelijkse netwerkbijeenkomsten. In 2018 besloot hij het concept te vernieuwen met thema bijeenkomsten. Om dat vorm te geven zocht en vond hij twee geschikte mede-organisatoren: Marloes van der Kemp (Het Nijmeegs Lopertje) en Maureen Bol (Tekstbureau Formule M).

Samen bedachten zij sinds januari 2019 de maandelijkse thema's, zochten bijbehorende experts, communiceerden zij via social media en organiseerden ze de bijeenkomsten. Na anderhalf jaar hebben Marloes en Maureen besloten om zich op andere dingen te gaan concentreren en stoppen zij met de organisatie van Open Coffee Nijmegen.

Marloes en Maureen, bedankt voor de prettige samenwerking!


Vind jij het leuk om mee te helpen Open Coffee Nijmegen te organiseren? Wil jij het stokje van Marloes en Maureen overnemen? Wil je meer weten?
Neem dan even contact met ons op: https://opencoffeenijmegen.nl/contact

 

Op vrijdag 7 augustus organiseert Open Coffee Nijmegen voor ondernemers een virtuele open coffee. In verband met de maatregelen tegen het coronavirus, kunnen we nu even geen bijeenkomsten op locatie organiseren.

Wat? Open Coffee Nijmegen
Thema? Geen specifiek thema
Voor wie? Zzp-ers, MKB-ers, ondernemers
Waar? Virtueel via video conferencing
Wanneer? Vrijdag 7 augustus 2020
Hoe laat? Van 9 tot 10.30 uur

De maandelijkse netwerkbijeenkomst wordt deze keer virtueel gehouden.