Op vrijdag 4 december om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen. In verband met de aangescherpte maatregelen vanwege het Corona virus is de Open Coffee bijeenkomst deze maand weer online.

Leuk als je er bij kunt zijn! Fijn als je tussen 9:00 - 9:15 uur virtueel binnen komt wandelen (ivm voorstelrondje), maar je mag ook later aansluiten. 

Op vrijdag 6 november om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen. In verband met de aangescherpte maatregelen vanwege het Corona virus is de Open Coffee bijeenkomst deze maand weer online.

Leuk als je er bij kunt zijn! Fijn als je tussen 9:00 - 9:15 uur virtueel binnen komt wandelen (ivm voorstelrondje), maar je mag ook later aansluiten. 

Op vrijdag 2 oktober om 9:00 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen. Dit keer is het thema “Business Speeddate”. De netwerkbijeenkomst is op onze vertrouwde locatie en we houden rekening met enkele anti-Corona maatregelen!

Op vrijdag 4 september hadden we voor het eerst sinds maart weer een echte Open Coffee Nijmegen op onze lokatie Hét Bakkerscafé "Brood op de Plank"

Vanwege de anti-corona maatregelen konden er maar maximaal 18 personen deelnemen, en moesten we allemaal zitten met maximaal 2 personen aan een tafeltje. Bij een open coffee bijeenkomst spreek je meestal meerdere personen.  Om het toch mogelijk te maken om meerdere mensen te spreken, organiseerden we een Business Speeddate. We lieten de deelnemers regelmatig een tafeltje doorschuiven zodat het toch mogelijk was om meerdere andere ondernemers te spreken.