Op vrijdag 6 november om 9:00 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen. Dit keer is het thema “Business Speeddate”. De netwerkbijeenkomst is op onze vertrouwde locatie en we houden rekening met enkele anti-Corona maatregelen!

Op vrijdag 2 oktober om 9:00 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen. Dit keer is het thema “Business Speeddate”. De netwerkbijeenkomst is op onze vertrouwde locatie en we houden rekening met enkele anti-Corona maatregelen!

Op vrijdag 4 september hadden we voor het eerst sinds maart weer een echte Open Coffee Nijmegen op onze lokatie Hét Bakkerscafé "Brood op de Plank"

Vanwege de anti-corona maatregelen konden er maar maximaal 18 personen deelnemen, en moesten we allemaal zitten met maximaal 2 personen aan een tafeltje. Bij een open coffee bijeenkomst spreek je meestal meerdere personen.  Om het toch mogelijk te maken om meerdere mensen te spreken, organiseerden we een Business Speeddate. We lieten de deelnemers regelmatig een tafeltje doorschuiven zodat het toch mogelijk was om meerdere andere ondernemers te spreken.

Op vrijdag 4 september heten wij bij Open Coffee Nijmegen ondernemers welkom op onze themabijeenkomst “Business Speeddate”. Dit keer weer op onze vertrouwde locatie en rekening houdend met enkele anti-Corona maatregelen!

Wat? Open Coffee Nijmegen
Thema? Business Speeddate
Voor wie? Zzp-ers, MKB-ers, ondernemers, maximaal 18 personen! dus kom op tijd want vol=vol.
Waar? Bakkerscafé “Brood op de Plank”, Castellastraat 29, Nijmegen
Parkeren? Het is betaald parkeren rondom het Bakkerscafé. Wil je goedkoper of gratis parkeren, kijk dan eens naar mogelijkheden aan de overkant van het spoor aan de Willemsweg. In de buurt van de Aldi kun je of gratis of goedkoper parkeren. De Willemsweg ligt op 5 à 10 minuten loopafstand.
Wanneer? Vrijdag 4 september 2020
Hoe laat? Van 9:00 tot 10.30 uur

De maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van het teken Business Speeddate.