Thema's

Linkedin

Open Coffee Nijmegen bijeenkomst: vrijdag 01 november 2019, 09:00

Linkedin

Linkedin is de grootste zakelijke online netwerksite ter wereld. Zo'n 7 miljoen Nederlanders hebben er een profiel in de vorm van een CV. De website wordt gebruikt om vacatures te vinden. En recruiters gebruiken het om geschikte kandidaten te vinden. Zzp-ers en ondernemers gebruiken de site om zakelijke contacten te onderhouden. Bovendien is LinkedIn uitgegroeid tot een zakelijk platform waarbij slim gebruikt ook klandizie uit gehaald kan worden. Hoe? Vraag dat vooral aan onze experts.

Hoe ga jij met LinkedIn om? Hoe actief ben jij? Hoe leg jij er contact met andere ondernemers? Waar moet je op letten als je een profiel aanmaakt?
Een aantal LinkedIn Experts kan jullie hierover adviseren.

Lees meer...


Open Coffee Nijmegen 10 jaar

Open Coffee Nijmegen bijeenkomst: vrijdag 04 oktober 2019, 09:00

Open Coffee Nijmegen 10 jaar

Op vrijdag 4 oktober 2019 viert Open Coffee Nijmegen zijn 10 jarige verjaardag!

Na de eerste bijeenkomst op
2 oktober 2009, zijn we 10 jaar en 120 bijeenkomsten verder. De 121e bijeenkomst staat in het teken van het jubileum. Zo nodigen we onder meer alle experts van het afgelopen jaar uit. Kom ook naar deze speciale jubileum editie!

Lees meer...


Boekhouden

Open Coffee Nijmegen bijeenkomst: vrijdag 06 september 2019, 09:00

Boekhouden

Voor een goede bedrijfsvoering is boekhouden noodzakelijk: om grip op de geldstromen te houden, maar ook om te voldoen aan de (belasting)wetgeving. Hoe hou je goed overzicht in de financiele situatie van jouw bedrijf? Waar voldoet een goede boekhouding aan? Wat kun je eventueel uitbesteden aan een externe boekhouder?

Lees meer...


Bereikbaarheid tijdens vakantie

Open Coffee Nijmegen bijeenkomst: vrijdag 02 augustus 2019, 09:00

Bereikbaarheid tijdens vakantie

Het is zomer en veel mensen gaan in deze periode met vakantie. Hoe gaan ZZP-ers en kleine ondernemers om met hun bereikbaarheid vakantie? Zijn zij bereikbaar of zorgen ze voor vervanging? En hoe zit het met juridische aspecten bij vervanging?

Lees meer...


Subsidies

Open Coffee Nijmegen bijeenkomst: vrijdag 05 juli 2019, 09:00

Subsidies

Subsidies is financiële steun die je nodig kunt hebben voor het opzetten, uitbreiden of innoveren van je onderneming. Denk daarbij aan de Startversneller voor starters. De subsidies die de Provincie verstrekt om in het buitenland te kunnen ondernemen.

Lees meer...


Plannen

Open Coffee Nijmegen bijeenkomst: vrijdag 07 juni 2019, 09:00

Plannen

Veel ondernemers en ZZP-ers hebben het idee dat ze te weinig tijd hebben en dat ze achter de feiten aanlopen. Of ze hebben moeite om een goede balans tussen werk en privé te vinden. Keuzes maken is soms lastig. Het plannen van je werk ook.

Lees meer...


Sales

Open Coffee Nijmegen bijeenkomst: vrijdag 03 mei 2019, 09:00

Sales

Sales is de populaire Engelse benaming voor “verkoop”. Verkopen kun je op diverse manieren. Onze experts zoomen in op social selling, verkoop via social media of met videomarketing en geven tips over hoe je het beste kunt verkopen.

Lees meer...


Verzekeren

Open Coffee Nijmegen bijeenkomst: vrijdag 05 april 2019, 09:00

Verzekeren

Een verzekering is een overeenkomst tussen een verzekeringsmaatschappij en een verzekeringnemer. Een verzekering kan worden afgesloten om de financiële gevolgen van een risico af te dekken die de verzekeringnemer niet zelf kan dragen.

Welke risico's dekken andere ondernemers en zzp-ers af met verzekeringen? Waar moet je bij verzekeringen op letten? Kom naar de Open Coffee Nijmegen bijeenkomst en ontmoet enkele experts op het gebied van verzekeren.

 

 

Lees meer...


Fotografie

Open Coffee Nijmegen bijeenkomst: vrijdag 01 maart 2019, 09:00

Fotografie

In ons digitale tijdperk wordt beeldmateriaal steeds belangrijker om een boodschap over te brengen. Zoals een bekend spreekwoord zegt "een foto zegt meer dan duizend woorden". Hoe onderscheid jij je met jouw foto van al die anderen?

Waaraan moet je denken als je een foto uitzoekt voor jouw website of linkedIn profiel? Waaraan voldoet een goede productfoto? Waar vind je een goede fotograaf? Kom naar de Open Coffee Nijmegen bijeenkomst en ontmoet enkele experts op het gebied van fotografie.

Lees meer...


Branding

Open Coffee Nijmegen bijeenkomst: vrijdag 01 februari 2019, 09:00

Branding

Branding is een marketinginstrument om producten, diensten, organisaties of personen van elkaar te onderscheiden. Door het creeren van een bepaald beeld bij het merk, wordt het daarmee gepositioneerd in de markt.
Het is een manier om klantenbinding te bevorderen met als doel om uiteindelijk indirect de verkoop te bevorderen.

Wat heb je zelf aan branding? Hoe doe jij dat voor jouw bedrijf, je merk of je persoon? 
Kom naar de Open Coffee Nijmegen bijeenkomst en ontmoet enkele experts op het gebied van branding.

Lees meer...


Open Coffee Nijmegen

Open Coffee Nijmegen bijeenkomst: vrijdag 04 januari 2019, 09:00

Open Coffee Nijmegen

Open Coffee Nijmegen wordt sinds oktober 2009 georganiseerd. Per 2019 pakken we het wat anders aan en starten met Open Coffee 2.0.
Het nieuwe organisatieteam stelt zich voor en deelt de plannen voor 2019

Lees meer...