Skip to main content

Marjanka Dinnissen

 

Mijn doel als VA, een secretaresse op afstand, is om ervoor te zorgen dat de ondernemer het leuk blijft vinden om te ondernemen. Dat doe ik door ondersteuning en overzicht te bieden, zodat de ondernemer rust ervaart. Ik vind het belangrijk dat iedere ondernemer op ieder moment weet hoe hij of zij er financieel voor staat, daarom begeleid ik veel ondernemers met hun boekhouding. Ik heb me dan ook gespecialiseerd tot Moneybird expert.

Mijn werkplezier haal ik vooral uit het samenwerken met verschillende ondernemers. Bij de meeste ondernemers kan ik een goede aansluiting vinden en heb ik snel helder waar de knelpunten zijn. Mede hierdoor voelt de ondernemer zich vertrouwd bij mij en krijgt een solide, eerlijk advies. Mijn hoofdtaak is ondersteunen en het concreet maken van zaken zoals de financiën. Verder ondersteun ik ook bij het bijhouden van de mail, uitzoekwerk, co-hosten van een webinar, notuleren en nog meer diverse secretaire taken.

Al met al dus een solide basis voor een ondernemer die zich meer wil focussen op de essentie en misschien nog wel het belangrijkst, plezier in het werk houdt.