Vrijdag 4 oktober 2019 - Open Coffee Nijmegen 10 jaar!

Op vrijdag 4 oktober bestaat Open Coffee Nijmegen 10 jaar!

Wat? Open Coffee Nijmegen
Thema? Open Coffee Nijmegen 10 jaar
Voor wie? Zzp-ers, MKB-ers, ondernemers
Waar? Bakkerscafé “Brood op de Plank”, Castellastraat 29, Nijmegen
Wanneer? Vrijdag 4 oktober 2019
Hoe laat? Vanaf 8:30 (een half uur vroeger dan normaal) tot 11 uur

De maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van het 10-jarige bestaan. Na de eerste bijeenkomst op 2 oktober 2009, zijn we 10 jaar en 120 bijeenkomsten verder.

Kom ook naar deze speciale jubileum editie!

Wie komen er nog meer naar het 10-jarige jubileum?

Onder de genodigden zitten – naast alle experts van dit jaar – ook de organisatoren van andere Open Coffees (Beuningen, Wijchen), StartUp, Business Netwerk Betuwe, de directeur van het Bakkerscafé, de media (o.a. RN7, de Gelderlander, de Brug). Bovendien komt burgemeester Hubert Bruls in gezelschap van een wethouder een half uurtje (van 9:00 - 9:30 uur) naar deze feestelijke bijeenkomst.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen brengt inspirerende ondernemers, ZZP-ers, MKB-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen bij elkaar onder het genot van een kopje koffie (of thee). De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

De organisatoren van de themabijeenkomsten zijn Peter Martin van db8, Marloes van der Kemp van het Nijmeegse Lopertje en Maureen Bol van tekstbureau Formule M. 

Hoe wordt Open Coffee Nijmegen georganiseerd?

In 2009 hoorde Peter Martin over het Open Coffee concept. Het leek hem leuk om in Nijmegen ook zo andere ondernemers te onmoeten. Toen er in Nijmegen geen Open Coffee bleek te zijn, startte hij er daarom zelf maar eentje. Na het vinden van een geschikte locatie, het Bakkerscafe, organiseerde Peter op 2 oktober 2009 de allereerste Open Coffee Nijmegen.

Na 9 jaar was het tijd voor verandering. Allereerst werd het team uitgebreid met Marloes van der Kemp en Maureen Bol. Samen organiseren zij nog steeds dezelfde maandelijkse bijeenkomsten voor ondernemers en ZZP-er. Maar nu staat er elke maand een thema centraal. Er worden enkele experts uit dat thema uitgenodigd om onder het publiek aanwezig te zijn om met de deelnemers over het thema te praten.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee Nijmegen is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Website Open Coffee Nijmegen: https://opencoffeenijmegen.nl/
LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/2105447/
Twitter: http://twitter.com/ocnijmegen
Facebook: https://www.facebook.com/opencoffeenijmegen/

Vrijdag 4 oktober 2019 - Open Coffee Nijmegen 10 jaar!

Ontvang de nieuwsbrief:

Open Coffee Nijmegen

Volg ons via

© 2022 by db8.nl. All rights reserved.