Skip to main content

Oktober 2020 thema: Business Speeddate

Op vrijdag 2 oktober om 9:00 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen. Dit keer is het thema “Business Speeddate”. De netwerkbijeenkomst is op onze vertrouwde locatie en we houden rekening met enkele anti-Corona maatregelen!

Anti-Corona maatregelen

Zoals overal in de horeca, dus ook op onze locatie in Het Bakkerscafe, dienen we ons aan een aantal anti-corona regels te houden:

  • Gezondheidscheck bij binnenkomst (Blijf thuis als je Corona verschijnselen hebt)
  • Hand desinfectie bij binnenkomst
  • Noteren van naam + telefoonnummer van alle aanwezigen (wordt alleen voor dit doel gebruikt en na 2 weken vernietigd)
  • Maximaal 18 personen binnen (kom op tijd want vol=vol).
  • Iedereen zit aan een tafeltje en maximaal 2 personen per tafel
  • Ten alle tijden 1,5 meter afstand houden 

Business Speeddate?

Bij een open coffee bijeenkomst spreek je meestal meerdere personen. Vanwege de anti-corona maatregelen moeten we allemaal zitten en maximaal 2 personen aan een tafeltje. Om het toch mogelijk te maken om meerdere mensen te spreken, organiseren we een Business Speeddate. Elk kwartier vragen we de helft van de aanwezigen om een tafeltje door te schuiven. Daarmee wordt het toch mogelijk om meerdere andere ondernemers te spreken.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Waar wordt het gehouden?

Locatie: Bakkerscafé “Brood op de Plank”, Castellastraat 29, Nijmegen.

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is goed bereikbaar:

  • Op 5 minuten loopafstand vanaf Nijmegen Centraal Station
  • Makkelijk bereikbaar per fiets en fietsenrekken voor de deur
  • Betaald parkeren rondom het Bakkerscafé. Goedkoper of gratis parkeren, kan aan de overkant van het spoor aan de Willemsweg. In de buurt van de Aldi kun je of gratis of goedkoper parkeren. De Willemsweg ligt op 5 à 10 minuten loopafstand.

Meer weten?

 

 

 

Oktober 2020 thema: Business Speeddate