Skip to main content

Online Open Coffee Arnhem-Nijmegen groot succes

Op vrijdag 5 maart was er een Online Open Coffee Arnhem/Nijmegen voor ondernemers en zzp-ers uit de regio Arnhem-Nijmegen.

Open Coffee is een netwerkbijeenkomst voor inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers. Anders dan veel andere netwerk­bijeenkomsten is Open Coffee 's ochtends. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) eerst nieuwe zakelijke contacten opdoen en daarna weer aan het werk.

Sinds 2009 organiseren de beide Open Coffees onafhankelijk van elkaar op eerste vrijdag van de maand een Open Coffee netwerkbijeenkomst. Sommige bezoekers vinden het jammer dat ze daardoor niet beide Open Coffees kunnen bezoeken.

Door de maatregelen tegen Corona zijn de reguliere live bijeenkomsten momenteel niet mogelijk. De organisatoren van beide Open Coffees vonden het een goed idee om eens een gezamenlijke online bijeenkomst te organiseren.

De interesse was groot en het maximum van 32 aanmeldingen was snel bereikt. Voor de online bijeenkomst werd BigBlueButton gebruikt op een video vergaderserver van Veilig Samenwerken.

In drie rondes konden de deelnemers in kleine groepjes "business-speed-daten". Voor velen was het een nieuwe manier van netwerken. En voor iedereen de eerste keer om tegelijk bij Open Coffee Arnhem en Open Coffee Nijmegen aanwezig te zijn. We kijken allen uit naar de echte netwerkbijeenkomsten, maar tijdens COVID19 is dit een leuk alternatief!

Heb je ook interesse om in jouw regio te netwerken?
Open Coffee Arnhem https://www.opencoffeearnhem.nl/
Open Coffee Nijmegen https://opencoffeenijmegen.nl/

Online Open Coffee Arnhem-Nijmegen groot succes