Skip to main content

Open Coffee Nijmegen bestaat 3 jaar

OpenCoffeeNijmegen-10uur10Op vrijdag 5 oktober 2012 viert Open Coffee Nijmegen haar driejarig bestaan. Deze informele netwerkbijeenkomst voor kleine ondernemers uit de regio Nijmegen vindt iedere eerste vrijdag van de maand plaats in Bakkerscafé 'Brood op de plank'. Zelfstandigen en kleine ondernemers zijn tussen 9.00 en 10.30 uur van harte welkom om dit heugelijke feit te vieren.

"Lekkere koffie en inspirerende gesprekken"

Netwerken voor ondernemers

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende zelfstandigen en kleine ondernemers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. In een informele sfeer kunnen deelnemers bijpraten, kennis uitwisselen en eventueel samenwerkingsverbanden opstarten. Naast kleine ondernemers en ZZP'ers zijn ook regelmatig medewerkers van grotere bedrijven aanwezig, die het interessant vinden om met kleine ondernemers in contact te komen. De doelgroep is niet gebonden aan een bepaalde sector.

Het Open Coffee-concept

Het Open Coffee-concept is ontstaan in Londen. Ondernemers (veelal uit de media-, reclame- en internetsector) die via elektronische media met elkaar communiceerden, wilden elkaar ook wel eens in levende lijve ontmoeten. Ze besloten daarom overdag vrij toegankelijke bijeenkomsten tijdens koffietijd te organiseren. Ook in Nederland vinden inmiddels in tal van plaatsen Open Coffee-bijeenkomsten plaats.

Over Open Coffee Nijmegen

OpenCoffeeNijmegen-8uur45Drie jaar geleden startte zelfstandig ondernemer Peter Martin Open Coffee Nijmegen. Sinds 2005 biedt hij vanuit zijn kantoor thuis, via db8.nl, technische ondersteuning aan bedrijven met Joomla-websites. Als eenmansbedrijf mistte het directe contact met collega's en andere ondernemers, en startte daarom Open Coffee Nijmegen.

In de loop der jaren is er een maandelijks laagdrempelig netwerkevenement ontstaan dat meestal tussen de dertig en veertig deelnemers trekt. De bijeenkomsten vinden iedere eerste vrijdag van de maand tussen 9.00 en 10.30 uur plaats in Bakkerscafé 'Brood op de plank', Castellastraat 29 te Nijmegen. De bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk en deelnemers hoeven zich niet van tevoren in te schrijven.

Volgens muzikaal ontwerper Simone Kiekebosch staat Open Coffee Nijmegen garant voor "lekkere koffie en inspirerende gesprekken." Ook tekstschrijver Maureen Bol is enthousiast: "Zodra je het Bakkercafé binnenkomt, je die heerlijke broodlucht ruikt en al die vriendelijke mensen ziet, heb je vanzelf zin in netwerken!"

Meer informatie kunt u vinden op http://www.opencoffeenijmegen.nl/
LinkedIn groep: http://www.linkedin.com/groups/Open-Coffee-Nijmegen-2105447 
Twitter: http://twitter.com/ocnijmegen 
Of neem via het contactformulier contact op met Peter Martin

 

Open Coffee Nijmegen bestaat 3 jaar