Skip to main content

Open Coffee Nijmegen bestaat 5 jaar

Op vrijdag 3 oktober 2014 viert Open Coffee Nijmegen haar vijfjarige bestaan. Deze informele netwerkbijeenkomst voor zelfstandigen (ZZP-ers) en ondernemers uit de regio Nijmegen wordt elke 1e vrijdag van de maand van 9:00 tot 10:30 uur georganiseerd in Bakkerscafé "Brood op de plank". 

Vijf jaar geleden startte de eerste Open Coffee Nijmegen. In de loop der jaren is het bezoekersaantal gegroeid naar 30 tot 40 per maand, en de bijbehorende LinkedIn-groep naar ruim 1.300 leden. Zelfstandigen en kleine ondernemers zijn tussen 9.00 en 10.30 uur van harte welkom om dit heugelijke feit te vieren.

"Lekkere koffie en inspirerende gesprekken"

Netwerken voor ondernemers

Open Coffee Nijmegen is een initiatief om inspirerende zelfstandigen en kleine ondernemers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar te brengen. De doelgroep bestaat uit zelfstandige & kleine ondernemers en is niet gebonden aan een bepaalde sector. Maar er komen ook mensen uit grotere bedrijven die het interessant vinden om met de zelfstandige & ondernemers in contact te treden. De bijeenkomsten worden *niet* gesponsord en er zijn geen sponsor praatjes. Je betaalt alleen je eigen consumpties. Het netwerkevenement is heel laagdrempelig: als je na binnenkomst een consumptie bestelt, raak je al vaak in contact met andere bezoekers. Voor deelname hoef je je niet aan te melden.

Het Open Coffee-concept

Het Open Coffee concept is in 2007 in London ontstaan. Ondernemers (veelal media, advertentie & internet wereld) communiceerden via telefoon en elektronische media met elkaar en wilden elkaar ook in het echt ontmoeten. Omdat ze niet zaten te wachten op nog een netwerk borrel, besloten ze overdag vrij toegankelijke (“open”) bijeenkomsten tijdens koffietijd (“coffee”) te organiseren.

Over Open Coffee Nijmegen

Vijf jaar geleden startte zelfstandig ondernemer Peter Martin met Open Coffee Nijmegen. Als zzp-er mistte hij de informele gesprekken bij de koffieautomaat die je in bedrijven hebt. Verder wilde hij graag tips en ervaringen met andere zelfstandigen uitwisselen. Als locatie koos hij voor het Bakkerscafé vanwege de ligging & gezellige sfeer, de goede koffie, en de maatschappelijke betrokkenheid van de bakkerij.

Het Bakkerscafé is een bedrijf met een maatschappelijke doelstelling: Mensen mensen met een beperking, coaches, bakkers, oproepkrachten en stagiairs zorgen samen voor een kwalitatief goed product: brood via hun eigen bakkerij en een café waar je gezellig koffie/thee kunt drinken.

Meer informatie kunt u vinden op http://www.opencoffeenijmegen.nl/
LinkedIn groep: http://www.linkedin.com/groups/Open-Coffee-Nijmegen-2105447 
Twitter: http://twitter.com/ocnijmegen 
Of neem via het contactformulier contact op met Peter Martin

 

Open Coffee Nijmegen bestaat 5 jaar