Skip to main content

Vrijdag 1 oktober 2021: Open Coffee bijeenkomst

Op vrijdag 1 oktober 2021 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen. Dit keer weer op onze vertrouwde locatie en rekening houdend met enkele anti-Corona maatregelen!

Anti-Corona maatregelen

We zijn blij dat we weer bij Het Bakkerscafe terecht kunnen. Zoals overal in de horeca dienen we ons aan een aantal anti-corona regels te houden:

  • Gezondheidscheck bij binnenkomst (Blijf thuis als je Corona verschijnselen hebt)
  • Alle bezoekers van een eet- en drinkgelegenheid moeten een coronatoegangsbewijs laten zien. Behalve op een terras. Het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs gecontroleerd. 

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?

Vrijdag 1 oktober 2021: Open Coffee bijeenkomst