Skip to main content

Vrijdag 2 augustus 2024: Open Coffee in Het Bakkerscafe

Op vrijdag 2 augustus 2024 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen in Het Bakkerscafe (Brood op de plank).

Deze maand hebben we ivm de zomervakantie geen thema. Wel gewoon netwerken met andere ondernemers en ZZP-ers. 

Open Coffee Nijmegen is de ideale plek om ervaringen uit te wisselen, mogelijke samenwerkingen te verkennen en waardevolle connecties op te bouwen, ongeacht je ervaringsniveau. Onze bijeenkomsten kenmerken zich door een open en informele sfeer waarin inspirerende dialogen en potentiële zakelijke kansen centraal staan.

Laat je motiveren door de verhalen van anderen, breid je netwerk uit en geniet in goed gezelschap van een kop koffie of thee. Mis deze kans niet om te groeien, te leren en te netwerken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?

Vrijdag 2 augustus 2024: Open Coffee in Het Bakkerscafe