Skip to main content

Vrijdag 2 februari 2024: Open Coffee in Het Bakkerscafe

Op vrijdag 2 februari 2024 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen in Het Bakkerscafe (Brood op de plank).

Deze maand is het thema Dress for success en staan we stil bij een vaak onderbelicht onderwerp: kledingkeuze. We nodigen enkele kledingadvies experts uit die je kunnen vertellen waarom kledingkeuze belangrijk is.

Je kledingstijl is een verlengstuk van je persoonlijkheid en professionaliteit. De eerste indruk telt, en de juiste kleding helpt om een positieve en professionele indruk achter te laten. Wat passend is, kan sterk variëren per branche. Een creatieve freelancer heeft wellicht meer ruimte voor experimentele mode dan een financieel adviseur. Goede kleding is niet alleen wat er goed uitziet, maar ook wat goed voelt. Kleding die comfortabel zit, verhoogt je zelfvertrouwen en daarmee je prestaties. Een kledingadviseur kan je helpen een stijl te vinden die zowel bij je persoonlijkheid past, professioneel en comfortabel is en als geschikt is voor je werk.

Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of net begint aan je zakelijke avontuur, bij Open Coffee Nijmegen draait het om het delen van ervaringen, het verkennen van samenwerkingsmogelijkheden en het opbouwen van duurzame relaties.

Verwacht een informele sfeer, boeiende gesprekken en wellicht het ontstaan van nieuwe zakelijke kansen. We nodigen alle ondernemers uit om het jaar met ons te starten op deze inspirerende ochtend waar koffie, connecties en groei centraal staan. Vrij entree.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?

Vrijdag 2 februari 2024: Open Coffee in Het Bakkerscafe