Skip to main content

Vrijdag 2 juli 2021: Open Coffee bijeenkomst

Op vrijdag 2 juli 2021 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen. Dit keer weer op onze vertrouwde locatie en rekening houdend met enkele anti-Corona maatregelen!

De maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van het teken Business Speeddate.

Anti-Corona maatregelen

We zijn blij dat we weer bij Het Bakkerscafe terecht kunnen. Zoals overal in de horeca dienen we ons aan een aantal anti-corona regels te houden:

  • Gezondheidscheck bij binnenkomst (Blijf thuis als je Corona verschijnselen hebt)
  • Hand desinfectie bij binnenkomst
  • Noteren van naam + telefoonnummer van alle aanwezigen (wordt alleen voor dit doel gebruikt en na 2 weken vernietigd)
  • Maximaal 18 personen (kom op tijd want vol=vol).
  • Iedereen zit aan een tafeltje en maximaal 2 personen per tafel
  • Ten alle tijden 1,5 meter afstand houden 

Business Speeddate?

Bij een open coffee bijeenkomst spreek je meestal meerdere personen. Vanwege de anti-corona maatregelen moeten we allemaal zitten en maximaal 2 personen aan een tafeltje. Om het toch mogelijk te maken om meerdere mensen te spreken, organiseren we een Business Speeddate. Elk kwartier vragen we de helft van de aanwezigen om een tafeltje door te schuiven. Daarmee wordt het toch mogelijk om meerdere andere ondernemers te spreken.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?

Vrijdag 2 juli 2021: Open Coffee bijeenkomst