Skip to main content

Vrijdag 2 september 2022: Open Coffee Nijmegen, thema: Gezondheid

Op vrijdag 2 september 2022 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen in Het Bakkerscafe (Brood op de plank).

Thema: Gezondheid

Gezondheid, zowel fysiek als mentaal, is een groot goed. Hoe zorg jij als ondernemer of zzp-er ervoor dat je gezond wordt/blijft? Hoe zorg jij voor een optimale balans tussen werk en privé?

We hebben een aantal experts die met gezondheid hebben te maken uitgenodigd: Caroline Verhees, Janneke Bardoel en Sandra Overeem. Aan het begin van de bijeenkomst doen zij een korte pitch om te vertellen op welk gebied zij gespecialiseerd zijn. Tijdens het netwerken kun je ze gemakkelijk aanspreken.
Meer info: https://opencoffeenijmegen.nl/experts/gezondheid

Nu we weer met de maandelijkse thema's zijn gestart, willen wij ons team uitbreiden. Heb je interesse om mee te helpen met de organisatie van Open Coffee Nijmegen? Kijk dan even in het bericht: Mede-organisatoren gezocht voor Open Coffee Nijmegen

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?

Vrijdag 2 september 2022: Open Coffee Nijmegen, thema: Gezondheid