Skip to main content

Vrijdag 7 mei 2021: Online Open Coffee

Op vrijdag 7 mei 2021 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen. In verband met de aangescherpte maatregelen vanwege het Corona virus is de Open Coffee bijeenkomst deze maand weer online.

Leuk als je er bij kunt zijn! Fijn als je tussen 9:00 - 9:15 uur virtueel binnen komt wandelen (ivm voorstelrondje), maar je mag ook later aansluiten. 

Deelnemen aan de Virtuele Open Coffee Nijmegen?

We maken gebruik van de BigBlueButton vergaderserver van Veilig Samenwerken (v1d30.nl). Om deel te nemen heb je geen extra software nodig. Meer informatie: https://opencoffeenijmegen.nl/open-coffee/online 

Om deel te nemen heb je nodig:

  • Computer
    een laptop + webcam + microfoon + webbrowser (liefst Google Chrome, die werkt het best).

  • Een kop koffie of thee
    Dit keer dien je voor je eigen koffie of thee te zorgen....

  • De virtuele bijeenkomst
    De link naar onze virtuele bijeenkomst publiceren we een half uur (dus om 8:30 uur) voor de bijeenkomst op de voorpagina van deze website.
    Om 9:00 starten we de bijeenkomst.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Waar vindt Open Coffee Nijmegen plaats?

Normaliter worden de bijeenkomsten gehouden in Het Bakkerscafé “Brood op de Plank”, een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Maar deze keer dus online via internet.

Meer weten?

Vrijdag 7 mei 2021: Online Open Coffee