Skip to main content

Mei 2019 thema: Sales

Op vrijdag 3 mei staat bij Open Coffee Nijmegen https://opencoffeenijmegen.nl/ het thema Sales centraal.

Wat? Open Coffee Nijmegen
Thema? Sales
Voor wie? Zzp-ers, MKB-ers, ondernemers
Waar? Bakkerscafé “Brood op de Plank”, Castellastraat 29, Nijmegen
Wanneer? Vrijdag 3 mei 2019
Hoe laat? Van 9 tot 11 uur

De maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van Sales. Enkele Sales experts waaronder Rogier Gigengack, Suzanne van Schaik en Linda Stouten zijn aanwezig om jou te helpen met jouw brandende vragen over Sales.

Sales?

Met Sales bedoelen we “verkoop”. Verkopen kun je op diverse manieren. Onze experts zoomen in op social selling, verkoop via social media of met videomarketing en geven tips over hoe je het beste kunt verkopen.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk, maar consumpties zijn voor eigen rekening.

Website Open Coffee Nijmegen: https://opencoffeenijmegen.nl/
LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/2105447/
Twitter: http://twitter.com/ocnijmegen
Facebook: https://www.facebook.com/opencoffeenijmegen/

Mei 2019 thema: Sales