Skip to main content

April 2019 thema: Verzekeren

Op vrijdag 5 april staat bij Open Coffee Nijmegen https://opencoffeenijmegen.nl/ het thema Verzekeren centraal.

Wat? Open Coffee Nijmegen
Thema? Verzekeren
Voor wie? Zzp-ers, MKB-ers, ondernemers
Waar? Bakkerscafé “Brood op de Plank”, Castellastraat 29, Nijmegen
Wanneer? Vrijdag 5 april 2019
Hoe laat? Van 9 tot 11 uur

De maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van Verzekeren. Ferdinand de Bruijn, Marco Munk, Robert van Soerland en iemand van Het Broodfonds de Oversteek zijn aanwezig om jou te helpen met de brandende vragen die je hebt over Verzekeren.

Verzekeren?

Een verzekering is een overeenkomst tussen een verzekeringsmaatschappij en een verzekeringnemer. Een verzekering kan worden afgesloten om de financiële gevolgen van een risico af te dekken die de verzekeringnemer niet zelf kan dragen. Welke risico's dekken andere ondernemers en zzp-ers af met verzekeringen? Waar moet je bij verzekeringen op letten? Kom naar de Open Coffee Nijmegen bijeenkomst en ontmoet enkele experts op het gebied van verzekeren.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk, maar consumpties zijn voor eigen rekening.

Website Open Coffee Nijmegen: https://opencoffeenijmegen.nl/
LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/2105447/
Twitter: http://twitter.com/ocnijmegen
Facebook: https://www.facebook.com/opencoffeenijmegen/

April 2019 thema: Verzekeren