Skip to main content

Maart 2019 thema: Fotografie

Op vrijdag 1 maart staat bij Open Coffee Nijmegen https://opencoffeenijmegen.nl/ het thema Fotografie centraal.

Wat? Open Coffee Nijmegen
Thema? Fotografie
Voor wie? Zzp-ers, MKB-ers, ondernemers
Waar? Bakkerscafé “Brood op de Plank”, Castellastraat 29, Nijmegen
Wanneer? Vrijdag 1 maart 2019
Hoe laat? Van 9 tot 11 uur

e maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van Fotografie. Enkele fotografen waaronder Henny van Roomen, Manon Bruininga, Marcel Krijgsman, Job Kuipers, Arjan van der Vegt en Jimmy Israël zijn aanwezig om jou te helpen met de brandende vragen die je hebt over Fotografie.

Fotografie?

In ons digitale tijdperk wordt beeldmateriaal steeds belangrijker om een boodschap over te brengen. Zoals een bekend spreekwoord zegt "een foto zegt meer dan duizend woorden". Hoe onderscheid jij je met jouw foto van al die anderen? Waaraan moet je denken als je een foto uitzoekt voor jouw website of linkedIn profiel? Waaraan voldoet een goede productfoto? Waar vind je een goede fotograaf? Wij hebben enkele fotografen uitgenodigd op deze keer hun expertise te komen delen.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk, maar consumpties zijn voor eigen rekening.

Website Open Coffee Nijmegen: https://opencoffeenijmegen.nl/
LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/2105447/
Twitter: http://twitter.com/ocnijmegen
Facebook: https://www.facebook.com/opencoffeenijmegen/

Maart 2019 thema: Fotografie