Skip to main content

Februari 2019 thema: Branding

Op vrijdag 1 februari staat bij Open Coffee Nijmegen https://opencoffeenijmegen.nl/ het thema Branding centraal.

Wat? Open Coffee Nijmegen
Thema? Branding
Voor wie? Zzp-ers, MKB-ers, ondernemers
Waar? Bakkerscafé “Brood op de Plank”, Castellastraat 29, Nijmegen
Wanneer? Vrijdag 1 februari 2019
Hoe laat? Van 9 tot 11 uur

De maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van Branding. Enkele Branding experts waaronder Carlo Bongers, Chantal Bakker, Kim van Erp, Niké Hautvast zijn aanwezig om jou te helpen met jouw brandende vragen over Branding.

Wat is Branding?

Met Branding creëer je een bepaald beeld voor het merk. Het doel is klantenbinding te bevorderen en uiteindelijk meer te verkopen. Branding is dus een marketinginstrument om producten, diensten, organisaties of personen een eigen gezicht te geven en zich te onderscheiden van anderen.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk, maar consumpties zijn voor eigen rekening.

Website Open Coffee Nijmegen: https://opencoffeenijmegen.nl/
LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/2105447/
Twitter: http://twitter.com/ocnijmegen
Facebook: https://www.facebook.com/opencoffeenijmegen/

Februari 2019 thema: Branding