Skip to main content

Februari 2020 thema: Schrijven

Op vrijdag 7 februari staat deze maandelijkse netwerkbijeenkomst in het teken van het thema Schrijven. Dus, wil je meer weten over schrijven, bloggen, storytelling, copywriting (= reclame schrijven) of over het schrijven van boeken? Of wil je alleen maar netwerken, sparren, koffie leuten of zaken doen? Dat kan allemaal tijdens deze bijeenkomst.

Wat? Open Coffee Nijmegen
Thema? Schrijven
Voor wie? Zzp-ers, MKB-ers, ondernemers
Waar? Bakkerscafé “Brood op de Plank”, Castellastraat 29, Nijmegen
Parkeren? Het is betaald parkeren rondom het Bakkerscafé. Wil je goedkoper of gratis parkeren, kijk dan eens naar mogelijkheden aan de overkant van het spoor aan de Willemsweg. In de buurt van de Aldi kun je of gratis of goedkoper parkeren. De Willemsweg ligt op 5 à 10 minuten loopafstand.
Wanneer? Vrijdag 7 februari 2020
Hoe laat? Van 9 tot 10.30 uur

De maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van het teken Schrijven. 

Schrijven?

Een bedrijf kan tegenwoordig niet zonder schriftelijke communicatie. Denk aan e-mails, offertes, webteksten, blog posts, copywriting, berichten op social media et cetera. Schrijven hoort bij een moderne bedrijfsvoering. Wat ook goed werkt voor je bedrijf is een boek over een thema in jouw vakgebied of een handleiding voor een systeem of product dat je verkoopt.

Heb jij vragen over tekstschrijven? Bijvoorbeeld:

  • Hoe breng je effectief jouw boodschap over?
  • Waar moet je op letten met jouw teksten?

We hebben een breed scala aan schrijvers (Maureen Bol, Tefke van Dijk, Marc ter Horst en Nellie van der Moolen) uitgenodigd die jullie hierover willen adviseren. Zij pitchen kort om te laten horen op welk gebied zij gespecialiseerd zijn. En jij kunt ze makkelijk aanspreken tijdens het netwerken.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Website Open Coffee Nijmegen: https://opencoffeenijmegen.nl/
LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/2105447/
Twitter: http://twitter.com/ocnijmegen
Facebook: https://www.facebook.com/opencoffeenijmegen/

Februari 2020 thema: Schrijven