Skip to main content

Januari 2020: Nieuwjaarsbijeenkomst

Kom vrijdag 3 januari naar Open Coffee Nijmegen. Vrijdag 3 januari heten wij bij Open Coffee Nijmegen ondernemers welkom op onze Nieuwjaarsbijeenkomst.

Wat? Open Coffee Nijmegen
Thema? Nieuwjaarsbijeenkomst
Voor wie? Zzp-ers, MKB-ers, ondernemers
Waar? Bakkerscafé “Brood op de Plank”, Castellastraat 29, Nijmegen
Parkeren? Het is betaald parkeren rondom het Bakkerscafé. Wil je goedkoper of gratis parkeren, kijk dan eens naar mogelijkheden aan de overkant van het spoor aan de Willemsweg. In de buurt van de Aldi kun je of gratis of goedkoper parkeren. De Willemsweg ligt op 5 à 10 minuten loopafstand.
Wanneer? Vrijdag 3 januari 2020
Hoe laat? Van 9 tot 10.30 uur

De maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van de Nieuwjaarsbijeenkomst.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé. Op vrijdag 4 oktober 2019 vierden wij nog ons tienjarig bestaan in het gezelschap van burgemeester Hubert Bruls en wethouder Monique van Esselbrugge.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.


NB: Open Coffee is gratis toegankelijk, maar consumpties zijn voor eigen rekening. Betalen is alleen mogelijk met de pinpas.

Website Open Coffee Nijmegen: https://opencoffeenijmegen.nl/
LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/2105447/
Twitter: http://twitter.com/ocnijmegen
Facebook: https://www.facebook.com/opencoffeenijmegen/

Januari 2020: Nieuwjaarsbijeenkomst