Skip to main content

Vrijdag 1 september 2023: Open Coffee in Het Bakkerscafe

Op vrijdag 1 september 2023 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen in Het Bakkerscafe (Brood op de plank).

Deze maand staat Open Coffee Nijmegen in het teken van Boek schrijven. Misschien loop je al een tijdje met het idee om een boek te schrijven. Of wil je weten waarom het nuttig en leuk kan zijn? Of je hebt vragen over het schrijfproces of hoe het uitgeven van een boek werkt. Deze bijeenkomst is dé kans om je kennis en ervaring te delen en te vergroten.

We hebben een aantal gerenommeerde experts uitgenodigd, waaronder Johan Faber, Maria Bosman en Jonas Grütters. Zij zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en in gesprek te gaan met geïnteresseerde ondernemers. Vrij entree.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?

Vrijdag 1 september 2023: Open Coffee in Het Bakkerscafe