Skip to main content

Vrijdag 6 oktober 2023: Open Coffee in Het Bakkerscafe

Op vrijdag 6 oktober 2023 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen in Het Bakkerscafe (Brood op de plank).

Deze maand staat Open Coffee Nijmegen in het teken van Grafische vormgeving. Met goede grafische vormgeving kunnen bedrijven en zzp'ers zich onderscheiden van hun concurrentie en krachtige visuele indruk te maken op hun doelgroep. We hebben een aantal gerenommeerde experts (Tom Oude Vrielink en Christine Bornfeld) uitgenodigd. Zij zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en in gesprek te gaan met geïnteresseerde ondernemers. Vrij entree.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?

Vrijdag 6 oktober 2023: Open Coffee in Het Bakkerscafe