Skip to main content

Vrijdag 3 februari 2023: Open Coffee in Het Bakkerscafe

Op vrijdag 3 februari 2023 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen in Het Bakkerscafe (Brood op de plank).

We hebben deze maand weer een thema: video. Video is een medium dat steeds belangrijker wordt. Steeds meer ondernemers maken gebruik van video om zichzelf en hun diensten of producten onder de aandacht te brengen.

Enkele Experts op het gebied van video, namelijk Elise Kaak (foodvlogger), Karel de Jong (camera journalist), Sabien Kuster (bedrijfsvlogger) en Sergio Carrera (videograaf) zullen bij de netwerkbijeenkomst aanwezig zijn. Aan het begin van de bijeenkomst doen zij een korte pitch om over hun specialisatie te vertellen. Daarna begeven zij zich onder de deelnemers zodat je ze gemakkelijk kunt aanspreken.

Voor meer informatie, zie het: thema Video.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?

Vrijdag 3 februari 2023: Open Coffee in Het Bakkerscafe