Skip to main content

Vrijdag 3 maart 2023: Open Coffee in Het Bakkerscafe

Op vrijdag 3 maart 2023 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen in Het Bakkerscafe (Brood op de plank).

Bij Open Coffee Nijmegen doen we op vrijdag 3 maart een Netwerkgame: leer op een leuke en speelse manier andere Nijmeegse ondernemers kennen. Tussen 09.00 en 10.30 uur komen ondernemers en ZZP-ers naar Het Bakkerscafé Brood op de Plank (Castellastraat 29 in Nijmegen) om zakelijk te netwerken.

Deze keer komt Gideon Hoogeveen (Game-based Learning expert) met ons zijn Netwerkgame doen. Het spel moedigt je aan om van elkaar te leren, met andere mensen te praten dan je normaal zou doen en breekt het ijs. Zo wordt netwerken nog leuker en effectiever. Vrij entree.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?

Vrijdag 3 maart 2023: Open Coffee in Het Bakkerscafe