Skip to main content

Vrijdag 7 april 2023: Open Coffee in Het Bakkerscafe

Op vrijdag 7 april 2023 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen in Het Bakkerscafe (Brood op de plank).

Bij Open Coffee Nijmegen hebben we dit keer als thema Virtual Assistants. Als ondernemer / ZZP-er ben je druk met je werk. Soms is het handig om om bepaalde taken uit te besteden. Bijvoorbeeld aan Virtual Assistants die administratieve, technische of creatieve ondersteuning bieden.

Deze bijeenkomst hebben we enkele Virtual Assistants uit de regio Nijmegen uitgenodigd:  Anne Marie de HaanLinda Giesen en Marjanka Dinnissen. Aan het begin van de bijeenkomst stellen zij zich kort voor. Daarna mengen zij zich onder de aanwezigen zodat je ze gemakkelijk vragen kunt stellen. Vrij entree.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?

Vrijdag 7 april 2023: Open Coffee in Het Bakkerscafe