Skip to main content

Vrijdag 5 april 2024 - Open Coffee: Slimmer Werken met AI

Op vrijdag 5 april 2024 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen in Het Bakkerscafe (Brood op de plank).

Deze maand is het thema Slimmer Werken met AI. In november 2022 werd ChatGPT gelanceerd voor het grotere publiek. Sindsdien is het snel gegaan met de ontwikkeling en acceptatie van AI.

Artificiële Intelligentie biedt de mogelijkheid om taken sneller en effectiever uit te voeren. Maar hoe zetten ondernemers AI in om hun werkprocessen te optimaliseren? We hebben enkele AI experts (o.a. Dirk van Schaijk van MKB Datalab-Oost / Radboud Universiteit, Stefan Fehr van ModernIQs en Peter Martin van db8 Website Support) uitgenodigd om hun inzichten te delen over de toepassing van AI in de zakelijke wereld.  En die je meer kunnen vertellen over het werken met AI.

Open Coffee Nijmegen is de ideale plek om ervaringen uit te wisselen, mogelijke samenwerkingen te verkennen en waardevolle connecties op te bouwen, ongeacht je ervaringsniveau. Onze bijeenkomsten kenmerken zich door een open en informele sfeer waarin inspirerende dialogen en potentiële zakelijke kansen centraal staan.

Laat je motiveren door de verhalen van anderen, breid je netwerk uit en geniet in goed gezelschap van een kop koffie of thee. De toegang is gratis. Mis deze kans niet om te groeien, te leren en te netwerken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Vrij entree.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?

Vrijdag 5 april 2024 - Open Coffee: Slimmer Werken met AI