Skip to main content

Vrijdag 7 juni 2024 - Open Coffee: Online Security

Op vrijdag 7 juni 2024 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer een Open Coffee Nijmegen in Het Bakkerscafe (Brood op de plank).

Ben je geïnteresseerd in online veiligheid en wil je je kennis op dit gebied uitbreiden? Kom dan naar onze maandelijkse netwerkbijeenkomst van Open Coffee Nijmegen, die in juni in het teken staat van Online Security. Dit is dé kans om diepgaande inzichten te verkrijgen van enkele vooraanstaande experts uit de sector (o.a. Carlo Keyner en Mike Pooters).  Zij zullen praktische tips delen over hoe je jezelf en je bedrijf online kunt beschermen tegen de toenemende dreigingen van cyberaanvallen.

Tijdens deze bijeenkomst heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de experts. En je kunt netwerken met andere professionals die ook geïnteresseerd zijn in het versterken van hun cyberveiligheid. Of je nu een klein bedrijf runt, werkzaam bent in een grote onderneming of gewoon meer wilt leren over de beste praktijken voor online beveiliging, deze bijeenkomst biedt waardevolle inzichten voor iedereen.

Open Coffee Nijmegen is de ideale plek om ervaringen uit te wisselen, mogelijke samenwerkingen te verkennen en waardevolle connecties op te bouwen, ongeacht je ervaringsniveau. Onze bijeenkomsten kenmerken zich door een open en informele sfeer waarin inspirerende dialogen en potentiële zakelijke kansen centraal staan.

Laat je motiveren door de verhalen van anderen, breid je netwerk uit en geniet in goed gezelschap van een kop koffie of thee. De toegang is gratis. Mis deze kans niet om te groeien, te leren en te netwerken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Vrij entree.

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?

Vrijdag 7 juni 2024 - Open Coffee: Online Security